Top

PAID SOCIAL MEDIA

Vi hjælper større danske virksmheder med den rigtige Paid Social strategi samt eksekvering heraf

Vigtigere end nogensinde

Social media-marketing bliver mere og mere kompleks. Ikke desto mindre er det vigtigere end nogensinde at være en del af samtalen i din målgruppe.
OREON hjælper jer med at producere og styre sociale mediekampagner, der rammer målgruppen præcis, hvor den er. Og mest af alt opbygger vi langsigtede relationer mellem jer og jeres målgrupper. Vi hjælper med at sikre høj ROI på både kort og lang sigt samt med at måle effekten af Paid Social Media kampagner.

Et hav af medier

Der findes idag et hav af sociale medier, her er det vigtigt at indentificere, teste og samle data. På den måde sikrer jeres virksomhed synlighed på de rigtige platforme, til den rigtige målgruppe.

Hos OREON kender vi landskabet, systemerne og ikke mindst strategien. Vi hjælper med alt fra udarbejdelse af social media strategier til opsætning af annnoncer.

Hvorfor OREON?

Vi gør op med det klassiske kunde-leverandørforhold. I stedet insisterer vi på et reelt samarbejde, hvor vi sammen med kunden identificerer de største muligheder, skaber de rigtige løsninger og løbende justerer retningen. Ambitionen er at skabe branchens bedste kundeoplevelse.

Kontakt os allerede idag og hør mere om hvordan vi kan forbedre jeres Paid social media performance.

Udvalgte referencer

Skal vi ringe til dig?

Vores udgangspunkt er digitalt – og vi udnytter data, automatisering og AI alle de steder, det giver mening. Men vi tror på, at den bedste intelligens er placeret i hovedet hos inspirerende mennesker, der giver levende råd, baseret på sund fornuft og høj faglighed. Og dét skal du mærke i den daglige rådgivning. Dét skal du måle os på.

Udfyld formularen så ringer vi dig op hurtigst muligt.