Top

Pay Per Click

OREON hjælper store danske virksomheder med udarbejdelse og eksekvering af PPC kampagner

Et effektivt redskab

PPC-annoncering kan være et effektivt redskab til at få besøgende til jeres site. En god PPC-strategi øger ikke bare antallet af leads, men den forbedrer også kvaliteten af de leads, I får.
Hos OREON begynder vi PPC-indsatsen med at få en dyb forståelse af jeres virksomhed. Derfra er vi stand til at identificere den type trafik, der er nødvendig for at nå netop jeres mål.

Hos OREON hjælper vi jer med at udarbejde en PPC strategi, som sikrer ROI og øget omsætning. Samtidig er vi eksperter i selve opsætningen samt eksekvering af PPC kampagner.

Intelligent dashboard

Vi hjælper vores kunder med at udvikle intelligent dashboards som ikke mindst giver overblik, men i høj grad fortæller os hvordan vi bør agere. Samtlige af vores PPC kampagner er koblet op til et dashboard, med henblik på at sikrer fuld gennemsigtighed og øget ROI. Vi arbejder med PPC på tværs af mange platforme, heriblandt Google Ads, Youtube Ads og mange flere.

Vil du høre mere om hvordan vi kan sætte et PPC dashboard op til jeres virksomhed? Kontakt os allerede idag!

Det hele arbejder sammen

En effektiv PPC kampagne bør aldrig stå alene. Hos OREON sikrer vi at samtlige marketing aktiviteter spiller sammen, på tværs af platforme og medier. Oftest er PPC en del af en større maskine, men en vigtig del.

Hos OREON kan vi hjælpe jeres virksomhed med at bygge “marketing maskinen” som tager udgangspunkt i jeres nuværende situation, men ikke mindst målsætning og der hvor i gerne vil hen. 

Udvalgte referencer

Skal vi ringe til dig?

Vores udgangspunkt er digitalt – og vi udnytter data, automatisering og AI alle de steder, det giver mening. Men vi tror på, at den bedste intelligens er placeret i hovedet hos inspirerende mennesker, der giver levende råd, baseret på sund fornuft og høj faglighed. Og dét skal du mærke i den daglige rådgivning. Dét skal du måle os på.

Udfyld formularen så ringer vi dig op hurtigst muligt.