Top

Marketing automation

OREON er specialister i at automatisere digitale marketing processer for større danske virksomheder

Det er lige nu og her

Automation er ikke fremtiden. Det er lige nu og her. Med marketing automation kan vi strømline, automatisere og måle på alle jeres faste marketing-aktiviteter – såsom mail-udsendelser og indlæg på sociale medier.
Marketing automation hjælper jer med at identificere jeres publikum, producere det rigtige indhold og publicere automatisk på baggrund af fastlagte tidsplaner og kundeadfærd.
Når jeres kampagne er rullet ud, kan I altså fokusere på andre opgaver – og når resultaterne begynder at komme ind, kan vi analysere og sammen justere jeres marketingplan.

Den totale kunderejse

Når vi arbejder med marketing automation tager vi altid udgangspunkt i den samlede kunderejse. Det gør vi for at sikre at potentielle kunder altid bliver mødt af de bedste budskaber, på de rigtige tidspunkter i kunderejsen. På den måde sikrer vi at potentielle kunder ikke “går tabt” og at i som virksomhed, konstant markedsfører jer for de rigtige kunder, på det korrekte tidspunkt.

Med marketing automation fjerner vi en stor del af det manuelle arbejde og gør jeres marketing intelligent. Erfaring fortæller os at både omsætning samt arbejdsbyrde har markant positiv effekt heraf.

Teknologien er tilgængelig

Det er ikke længere en lang udviklingsproces at implementere marketing automation i jeres virksomhed. Teknologien er moden og i den grad tilgængelig, hvilket tillader os hurtigt implementere marketing automation ud fra den digitale strategi. 

Hos OREON tror vi på at marketing automation er kommet for at blive større og vildere. Derfor bør i som virksomhed allerede nu være igang med at implementere marketing automation eller udvikle på jeres nuværende opsætning.

Udvalgte referencer

Skal vi ringe til dig?

Vores udgangspunkt er digitalt – og vi udnytter data, automatisering og AI alle de steder, det giver mening. Men vi tror på, at den bedste intelligens er placeret i hovedet hos inspirerende mennesker, der giver levende råd, baseret på sund fornuft og høj faglighed. Og dét skal du mærke i den daglige rådgivning. Dét skal du måle os på.

Udfyld formularen så ringer vi dig op hurtigst muligt.