Top

Konverteringsoptimering

OREON er eksperter i at udvinde den viden i har brug for, gennem data

Fra besøgende til kunde

Webtrafik er altid en god begyndelse. Men hvor mange af jeres besøgende opfylder rent faktisk jeres mål?
Med CRO (konverteringsoptimering) sikrer vi, at hvert eneste element i jeres markedsføringsstrategi arbejder for at transformere jeres potentielle kunder til faktiske kunder.
Vores tilgang er datadrevet – ud fra devisen, at hvis man ikke indsamler og bruger data, er man overladt til at foretage ændringer baseret på følelser alene. Det kan komme til at koste dyrt – både hvad tid og penge angår.

Design, website & data

Når vi arbejder professionelt med Konverteringsoptimering(CRO) tager vi udgangspunkt i kunderejsen og de primære platforme som vedrører denne. Oftest drejer det sig om oplevelsen på et website, en webshop eller rejsen mellem et medie og et af de førnævnte.

Igennem data fra adskillige platforme, analyserer vi hvor “skoen trykker” eller hvor åbenlyse muligheder bør udnyttes – dette er med til at sikre en højere konverteringsrate samt bedre kundetilfredshed.

Omsætning over alt

Hos OREON forstår vi forretning. Derfor arbejder vi kun med Konverteringsoptimering(CRO) med målet om at skabe en større omsætning. Mener vi ikke at vi kan øge jeres omsætning markant, tilbyder vi ikke vores service.

Tænker i som virksomhed på at arbejde med Konverteringsoptimering(CRO) så tøv ikke med at kontakte OREON.

Udvalgte referencer

Skal vi ringe til dig?

Vores udgangspunkt er digitalt – og vi udnytter data, automatisering og AI alle de steder, det giver mening. Men vi tror på, at den bedste intelligens er placeret i hovedet hos inspirerende mennesker, der giver levende råd, baseret på sund fornuft og høj faglighed. Og dét skal du mærke i den daglige rådgivning. Dét skal du måle os på.

Udfyld formularen så ringer vi dig op hurtigst muligt.