Top

Digital strategi

OREON er specialister i at udarbejde samt eksekvere digital strategi

Hvorfor er en digital strategi vigtig for jer?

En digital strategi giver retning og fokus. Den hjælper jer med at identificere, hvad der gør jeres virksomhed særlig, og hvordan I får jeres budskaber ud til de rigtige målgrupper – på tværs af forskellige digitale kanaler.

Hos OREON hjælper vi jer med at udnytte de digitale muligheder fuldt ud. Sammen udvikler vi strategier, der virker i praksis. Vi er jeres sparringspartner i alle faser af strategiarbejdet, fra de indledende strategiske overvejelser til den endelige eksekvering.

Data er det digitale fundament

Alle strategier bør kickstartes ved hjælp af data. Hos OREON er vi eksperter i at udtrække og analysere data på tværs af platforme. Det er vi fordi vi kan se en klar sammenhæng mellem den ultimative digitale strategi og mængden af data analyseret.

Den tilgængelige data kan variere markant fra virksomhed til virksomhed, derfor er det en del af OREON’s speciale at udvinde data fra eksterne platforme, til brug i den digitale strategi.

Det handler om eksekvering

Vores erfaring fortæller os entydigt at det er essentielt at en digital strategi bør være det initielle fokus, men derimod bør hoveddelen af fokus ligge på eksekvering. Alt for mange virksomheder står stille, hvilket direkte modarbejder den digitale succes.

Hos OREON er vi parate til at fylde de “huller” som stort set er i alle virksmheder, når det kommer til digital strategi og performance marketing generelt. Vores team består af yderst erfarne specialister, som alle er klar til at eksekvere.

Udvalgte referencer

Skal vi ringe til dig?

Vores udgangspunkt er digitalt – og vi udnytter data, automatisering og AI alle de steder, det giver mening. Men vi tror på, at den bedste intelligens er placeret i hovedet hos inspirerende mennesker, der giver levende råd, baseret på sund fornuft og høj faglighed. Og dét skal du mærke i den daglige rådgivning. Dét skal du måle os på.

Udfyld formularen så ringer vi dig op hurtigst muligt.