Top

Services

Lær, hvordan du får mest muligt ud af dine digitale indsatser.
Se vores services eller kontakt os for kurser og workshops.

Digital Strategi

En digital strategi giver retning og fokus. Den hjælper jer med at identificere, hvad der gør jeres virksomhed særlig, og hvordan I får jeres budskaber ud til de rigtige målgrupper – på tværs af forskellige digitale kanaler.

SEO

Søgemaskinerne bliver mere intelligente, og flere og flere aktører kæmper om deres opmærksomhed. Alligevel er der adskillige virksomheder, der stadig producerer indhold uden at forholde sig til, hvordan indholdet skal blive fundet. De publicerer og håber på det bedste.

PPC

PPC-annoncering kan være et effektivt redskab til at få besøgende til jeres site. En god PPC-strategi øger ikke bare antallet af leads, men den forbedrer også kvaliteten af de leads, I får.

Marketing automation

Automation er ikke fremtiden. Det er lige nu og her. Med marketing automation kan vi strømline, automatisere og måle på alle jeres faste marketing-aktiviteter – såsom mail-udsendelser og indlæg på sociale medier.

Sociale medier

Social media-marketing bliver mere og mere kompleks. Ikke desto mindre er det vigtigere end nogensinde at være en del af samtalen i din målgruppe.

CRO

Med CRO (konverteringsoptimering) sikrer vi, at hvert eneste element i jeres markedsføringsstrategi arbejder for at transformere jeres potentielle kunder til faktiske kunder.